Burchhardts Begravelsesforretninger

Historie

Burchhardts Begravelsesforretninger er et familiefirma, der gennem 2 generationer har bistået familier og pårørende med hjælp til arrangering af bisættelser og begravelser.
Bedemandsforretningerne er grundlagt helt tilbage i 1888, og bedemændene har således i mere end 120 år bistået familier og pårørende med at sørge for, at deres kæres sidste rejse er blevet en smuk og mindeværdig begivenhed.

Bedemandsforretningerne drives i dag af familien Burchhardt; bedemand Connie Burchhardt og hendes to sønner bedemand Michael Burchhardt og bedemand Kenneth Burchhardt.

Vi har 3 bedemandsforretninger, alle hjemhørende på Amager og Christianshavn. 
Vi har, i alle 3 forretninger, stor erfaring med arrangering af alt inden for begravelser, bisættelser, rustvognskørsel i ind- og udland samt arrangering af flytransport til og fra udlandet.

Om os

Hos Burchhardts Begravelsesforretninger er vi lokalkendte på hele Amager, Christianshavn og København. Vi hjælper familier og pårørende gennem den svære tid efter tabet af et nærtstående menneske. Vores bedemænd har hjulpet utallige familier på Amager, Christianshavn og København med at sige det sidste farvel.
Vi forklarer om de praktiske beslutninger, der skal tages. Og vi kan også støtte, når det handler om de svære følelser, der følger, når et familiemedlem eller en nær ven går bort.

Med stor erfaring fra livet som bedemand, kan vores vi vejlede omhyggeligt indenfor de mange muligheder der er til stede, når den sidste rejse skal planlægges.
Vi har indgående kendskab til områdets kirker og præster, og vi kender også til steder, hvor et efterfølgende arrangement kan afholdes.
Vi tilbyder både at afholde samtale i hjemmet, ude eller hos os. Vi sidder altid klar til at tale med dig.

Hos os er vi bedemænd er af den gamle skole. Det betyder, at vi har stor erfaring med alle udfordringer, der måtte opstå undervejs. Vi ved alt om de forskellige begravelsestyper, der findes.
Da vi har bistået ved mange begravelser og bisættelser, kan vores bedemænd vejlede dig grundigt i forhold til de forskellige muligheder, når den sidste afsked skal planlægges. Vi sørger for, du får de rette forudsætninger for at træffe et valg, du ikke efterfølgende fortryder, afskeden kan jo ikke gøres om.
Så hvis afdøde ikke havde efterladt en ”sidste vilje”, kan vi sammen finde den rette afsked.

Lige gyldigt hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for at tale med os, står vi til rådighed – vi er kun et opkald væk.

Galleri

Burchhardts Begravelsesforretninger
Kenneth Burchhardt

Indehaver af Burchhardts Begravelsesforretninger

Michael Burchhardt

Indehaver af Burchhardts Begravelsesforretninger

Skal vi hjælpe dig?

Ansatte

Burchhardts Begravelsesforretninger
Kenneth Burchhardt

Indehaver og bedemand

Michael Burchhardt

Indehaver og bedemand

Alle Burchhardt

Lokationer

Kontakt Burchhardts Begravelsesforretning