Om Bedemandsinfo

Bedemandsinfo

En sammenslutning af uddannede bedemænd

Bedemandsinfo er en sammenslutning af bedemænd, der alle er medlemmer af Patio. Vi tilbyder professionel støtte i en svær tid og er tilgængelige i hele landet. De tilbyder rådgivning, planlægning af ceremonien og transport samt et bredt udvalg af services.

"Bedemandsinfo er en sammenslutning af
erfarne og uddannede bedemænd, der er dedikerede til at give de efterladte en tryg, respektfuld og værdig rådgivning
"

Om Bedemandsinfo

En tryg og professionel støtte i en svær tid

At miste en af sine kære er en af de sværeste ting, man kan opleve i livet.

I denne tid fyldt med sorg og smerte har man brug for en tryghedsskabende og professionel støtte, der tager sig af alt det praktiske, så man selv kan tage sig af at bearbejde sin sorg.

Dette er præcis, hvad Bedemandsinfo tilbyder – en sammenslutning af bedemænd, deriblandt DS ISO9001 certificerede, der er dedikeret til at give de efterladte en tryg og professionel oplevelse.

Tryghed, tillid, værdighed, respekt og professionalisme

Alle medlemmer af sammenslutningen har tryghed, tillid, værdighed, respekt og professionalisme som vores kerneværdier. Alle der kontakter os bliver tilbudt personlig service, med vores kerneværdier for øje. Du kan desuden være sikker på professionel rådgivning og assistance, uanset hvilket af vores medlemmer du henvender dig til.

Tryghed

Tillid

Værdighed

Respekt

Professionalisme

Hos Bedemandsinfo er din tryghed er vigtig for os

Hos Bedemandsinfo er din tryghed vigtig for os. Derfor er vores certificerede bedemænd tilgængelige i hele landet. Uanset hvor du bor, kan du finde en lokal bedemand, der er en del af sammenslutningen.

Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om transport af afdøde eller afvikling af ceremonien på en fjern lokation. Bedemandsinfo sørger for, at der er en lokal bedemand til rådighed, der kan tage sig af alt det praktiske.

At have en erfaren og uddannet bedemand i nærheden kan være en trøstende tanke i en tid, hvor man føler sig sårbar og usikker. Du kan døgnet rundt kontakte din bedemand fra sammenslutningen, uanset om du har spørgsmål eller om du har brug for vejledning.

En skræddersyet løsning

De erfarne bedemænd i sammenslutningen er ikke blot fagligt dygtige, men sætter også en ære i at imødekomme jeres ønsker og behov og gør alt for, at alle detaljer bliver taget hånd om på en respektfuld måde.

Bedemandsinfo tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra rådgivning og planlægning af ceremonien til transport og blomsterdekorationer. Vi har også et bredt udvalg af urner, kister og andre produkter, så I kan vælge det, der bedst passer til ens ønsker og budget. Alt i alt tilbyder vi en komplet pakke, der sikrer, at alt bliver taget hånd om på en professionel og følsom måde.

Vælg en erfaren og uddannet bedemand

Bedemandsinfo er en sammenslutning af Patio bedemænd. Vores medlemmer har mange års erfaring og du finder
både medlemmer der er diplomuddannede, uddannet i Tyskland og DS ISO9001 certificerede.