Puggaard Begravelse

Historie

Puggaard Begravelse har dybe rødder i Varde. I over 50 år har vi været kulturbærere og fastholdt værdifulde skikke og traditioner.

Henry Puggaard købte Bennedsens Begravelsesforretning i 1994. Med tiden flyttede forretningen til Storegade og ændrede navn til Puggaards Begravelsesforretning. Henry ændrede forretningen, så der blev flere indehavere og igen navnet til det nuværende Puggaard Begravelse. I dag er indehaverne, Hans Peter Nielsen, Evald Nielsen og Dorte Brik.

ISO9001 Certificeret

Kvalitet og ordentlighed Puggaard Begravelse er medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd og er ISO 9001 Certificeret. Brancheforeningen hjælper med at holde os opdaterede, afholder kurser og giver os uddannelse. Via den årlige ISO-certificering kommer der ekstern auditor og gennemgår vores virksomhed, og godkender vores arbejdsmetoder.

Samarbejde med familien

Står du med et dødsfald vil vi gerne mødes med dig og afdødes nærmeste. Til samtalen snakker vi om hvad der skal ske, hvad vi kan hjælpe med og hvad I selv ønsker at tage jer af. Har afdøde givet udtryk for ønsker skal de imødekommes så vidt det er muligt.

Vi vil gerne være sammen med jer

– Ved dødsfald i hjemmet, at klæde på og lægge i kiste.
– Til at hente på sygehuset og køre følge efter rustvognen, måske en mindetur ad en rute som giver mening for jer.
– Give mulighed for udsyngning, at samles ved kisten på sygehuset, i hjemmet eller ved et kapel. Det er forskelligt hvad vi er sammen om, nogle ønsker stilhed, andre synger eller spiller musik, snakker og mindes den I har mistet.
– Hos os har I indflydelse på hele forløbet, vi hjælper gerne med at kontakte de forskellige samarbejdspartnere, efter jeres ønsker.

Lokalkendskab

Vi er meget taknemmelige for den tillid vi bliver vist i lokalområdet. Familier vi tidligere har hjulpet, anbefaler os til andre. Mange kender os gennem vores arbejde som bedemænd. Gennem tiden er vi på den måde blevet den mest benyttede bedemand i Varde Kommune. Vi har kontor og mødelokale i hjertet af Varde, og efterhånden kommer vi i hele Varde kommune og ofte også i Esbjerg og Grindsted. Puggaard Begravelse har indgående lokalkendskab i områderne omkring Varde, Esbjerg og Grindsted. Vores erfaring gør det muligt at hjælpe andre steder, når der er brug for det.

Galleri

Ansatte

Evald Nielsen

Indehaver og bedemand

Puggaard Begravelse
Dorte Brik

Indehaver og bedemand

Hans Peter Nielsen

Indehaver og bedemand

Vipse Krarup

Bedemand

Lokationer

Kontakt Puggaard Begravelse