Elholm Begravelse

Sådan begyndte det

Elholm Begravelse blev etableret i 1993 i Virum af Ernst Elholm. I 2004 overtog Lone Andersen og Christina Gauguin forretningen, efter flere års ansættelse. I dag ligger Elholm Begravelse i Virum, Allerød og Hellerup.

Indehavernes mange års erfaring inden for begravelsesbranchen sikrer, at du som pårørende får kompetent hjælp og vejledning til at arrangere en personlig bisættelse eller begravelse.

Det er vigtigt for både Lone og Christina og deres medarbejdere, at kvalitet, værdighed og nærvær er nøgleordene i deres samarbejde med de pårørende, ligesom kvalitet går igen i deres ydelser og produkter. Således er bl.a. også kister, urner og blomster af højeste kvalitet. Du kan som pårørende regne med altid at blive mødt af en respektfuld og nænsom tilgang til din sorg, og den proces, du skal igennem.

Elholm Begravelse er til for at give kompetent og nærværende hjælp og vejledning til alle deres kunder.

Vi er 2 indehavere og 2 nøje udvalgte medarbejdere, som alle med baggrund i andre uddannelser har tilvalgt faget.

Sådan foregår et samarbejde med Elholm Begravelse

Det er i høj grad tillidsbaseret at indgå et samarbejde om det sidste farvel, og vi er meget bevidste om, at det ikke kan gøres om.  Vi har stort fokus på at gennemgå mulighederne for bisættelse eller begravelse med de pårørende, så afskeden bliver mindeværdig, og helt efter de pårørendes og afdødes ønsker.  Vores bededamer kombinerer empati og nærvær med professionalisme.

Det er vigtigt for os, at der ikke er skjulte økonomiske poster eller uigennemsigtighed, når det drejer sig om vores ydelser.  Der er derfor lagt flere priseksempler op på vores hjemmeside. www.elholmbegravelse.dk

På hjemmesiden er der ligeledes en huskeliste (https://elholmbegravelse.dk/huskeliste.html) der giver dig et overblik over de ting, du skal sørge for, når en af dine nære dør.

Vi hjælper gerne med at holde styr på det hele – kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på elholm@begravelse.com, telefon 45834530 eller https://elholmbegravelse.dk/begravelsesguide/anmeld-doedsfald-online.html

Elholm Begravelse er dine lokale bededamer i Nordsjælland

Hos Elholm Begravelse er du altid sikret kompetent, personlig og relevant rådgivning fra uddannede bededamer.

Vi har tilsammen mange års erfaring inden for begravelsesbranchen, og for at sikre dig bedst muligt er vi medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd samt den uafhængige netværksgruppe PATIO.

Hos Elholm Begravelse er I sikret:

 • Kompetente og uddannede bededamer
 • Stort lokalkendskab fra de lokalt bosiddende bedemænd, der kender området indgående
 • ISO9001-certificerede bededamer
 • Medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd
 • Medlem af den uafhængige netværksgruppe PATIO
 • Professionel hjælp efter dødsfald
 • Bæredygtige produkter og løsninger
 • En bededame, der kombinerer empati og nærvær med professionalisme
 • Gennemgang af muligheder indenfor begravelser og bisættelser
 • Der plantes 2 træer for hver kiste, vi sælger
 • Henvisning til kompetente samarbejdspartnere som f.eks.

stenhugger, blomsterhandler, catering, solister, dødsannoncering

Pjecer

Hos Elholm Begravelse tilbyder vi forskellige gratis brochurer som f.eks.

”Min sidste vilje”, ”Når nogen dør” og ”Bedemandens ydelser”

Du kan downloade nogle af pjecerne på vores hjemmeside, men du er også meget velkommen til at komme forbi et af vores kontorer til en personlig snak i forbindelse med udleveringen af brochurerne. Kontakt os meget gerne for yderlige information på tlf. 4583 4530

Galleri

Elholm Begravelse
Christina Gauguin

Indehaver af Elholm Begravelse

Certificeret

Elholm Begravelse er DS9001 Certificeret

Lone Andersen

Indehaver af Elholm Begravelse

Certificeret

Elholm Begravelse er DS9001 Certificeret

Skal vi hjælpe dig?

Ansatte

Elholm Begravelse
Christina Gauguin

Indehaver og bededame

Bosiddende i lokalområdet. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men har været bededame i mere end 20 år.

Lone Andersen

Indehaver og bededame

Bosiddende i lokalområdet og har været i bedemandsbranchen siden 2003. Jeg er oprindeligt regnskabsuddannet

Marianne Højer

Bededame

Bosiddende i lokalområdet. Har været i bedemandsbranchen siden 2013, hvor jeg blev ansat hos Elholm Begravelse. Oprindeligt uddannet coach og har arbejdet i advokatbranchen i mange år.

Trine Hansen

Bededame

Bosiddende i lokalområdet og har været bededame siden 2017.Jeg er oprindeligt uddannet som skolelærer, og har arbejdet som lærer i 17 år inden jeg tog beslutningen om at blive bededame.

Lokationer

Hos Elholm Begravelse arbejder vi lokalt i og omkring Virum og opland, hvor vores første – og største – kontor ligger. Derudover har vi kontorer i Hellerup og Allerød. Vi sætter en ære i at have et lokalt islæt, så pårørende fra området er trygge ved at bruge os og er sikret, at vi har helt styr på lokale skikke og traditioner samt kirker, blomsterhandlere mv.

Alle vores ansatte er uddannede bededamer og bor alle i lokalområdet. Derfor kan vi også varetage opgaver i oplandet, som f.eks. Hørsholm, Charlottenlund, Birerød, Nærum, Vedbæk, Søllerød, Holte, Skovshoved, Gentofte, Høsterkøb, Blovstrød (link kommer), Ordrup, Bistrup  (link kommer) og Klampenborg

Elholm Begravelse er dit oplagte bud på en lokal bededame i Hellerup. Hvis du har behov for hjælp til en bisættelse eller begravelse i eller omkring Hellerup, kan vi hjælpe. Vores bededamer har alle indgående lokalkendskab og er uddannede, kompetente og professionelle bededamer.

Elholm Begravelse i Virum er din lokale bededame i området. Vi hjælper ved dødsfald, bisættelse og begravelser i Virum og opland og vejleder, rådgiver og hjælper med de praktiske opgaver, der uundgåeligt skal holdes styr på i forbindelse med et dødsfald.

Ved dødsfald i eller omkring Allerød er du altid velkommen til at kontakte os hos Elholm Begravelse Allerød. Vi fungerer som din lokale bededame i Allerød og har stor indsigt i lokalområdet, herunder kendskab til kirker, kapeller, traditioner og skikke. Vi kan derfor hjælpe til ved bisættelse og begravelse i og omkring Allerød.

Kontakt Elholm Begravelse